TOWBOX - INFORMATIE & BROCHURES

Algemene informatie brochure (ENG,FR) :

=> Info gamma en technische gegevens : TowboxBrochure-ENG-FR.pdf

Montage TOP-SKI op Towbox V1 :

=> TOP-SKI Montage op Towbox V1 : TowBox V1 - Top-Ski Montage Brochure.pdf

Volledige Montage Towbox V1 :

=> Volledige Towbox V1 Montage (zie filmpje hieronder) : www.youtube.com/watch?v=LvJf3DKTzWI


DE VOORDELEN VAN DE TOWBOX Trekhaakkoffers

De Towbox biedt de volgende voordelen :

Eenvoudig : De Towbox kan door iedereen, met een eenvoudige handeling aan de auto worden bevestigd (5 sec). De koffer wordt met een snelkoppeling, zonder gereedschap, aan de trekhaak gekoppeld, uiteraard afsluitbaar.

Universeel : Er is geen voorinstallatie nodig. Het systeem werkt op iedere auto met trekhaak. 

Schoon : In de TowBox kunnen natte of vieze spullen vervoerd worden zodat deze niet in de auto hoeven. Dit houdt uw auto schoon!

Investering : De Towbox is een investering. Door de brandstofbesparing ten opzichte van een dakkoffer is deze na ongeveer 20.000 km terugverdiend. 

Handig : Doordat de Towbox op uitklapbare wielen wordt geleverd, kan deze op elke plek worden ingepakt, voordat deze aan de auto wordt bevestigd. Men hoeft dus nooit boven zijn  hoofd te reiken om bagage in of uit te pakken.

Aerodynamisch : De Towbox is meer aerodynamisch verantwoord dan een dakkoffer. Met de Towbox in plaats van de dakkoffer bespaart u minimaal 13% brandstof! 

Veilig : Het complete systeem en de koffer kunnen afzonderlijk op slot, u hoeft zich geen zorgen te maken over diefstal van het product of uw spullen.

Dog versie leverbaar : De Towbox is leverbaar in speciale dog versie met ventilatiegaten. Ook zijn er diverse opties leverbaar speciaal voor honden.  Interesse ???, neem een kijken op onze TOWBOX V1 & V2 TREKHAAKKOFFERS - DOG pagina of contacteer ons voor meer info.