Over ons

Even voorstellen. www.bagageboxenaanhangwagen.be richt zich sinds begin 2015 op het Transport van uw Bagage tijdens uw Vakanties.

De meeste mensen, hebben niet altijd de plaats om een koffer of aanhangwagen te stockeren bij hun thuis. Meestal wordt deze maar één maal per jaar gebruikt.  Waarom dan kopen als huren goedkoper is !!!

Ieder jaar vertrekken duizenden mensen met vakantie en worden ze steeds met het zelfde probleem geconfronteerd. Een berg Bagage om in de wagen te laden, maar stelt u zich wel eens de vraag of al uw bagage wel veilig in de auto geraakt ?

Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres, wij zorgen voor een oplossing van uw Bagage probleem of plaatsgebrek. Wij bieden de oplossing zodat uw veilig op vakantie kan vertrekken met voldoende plaats in uw wagen voor de passagiers. De veiligheid voor een lange rit is van groot belang !!!

In ons verhuur assortiment, heb u verschillende oplossingen, neem gerust een kijkje bij "verhuur".

www.bagageboxenaanhangwagen.be heeft een uitgebreid assortiment in hun verhuur park. Hierdoor zijn wij in staat om U als klant de nodige veiligheid te geven op gebied van transport van uw bagage. Onze Koffers en Aanhangwagens worden steeds goed onderhouden en vernieuwd.

Voor speciale wensen of verdere informatie neem vrijblijvend contact met ons, a.u.b. contact. Hartelijk dank.